Tom Suters

Ben je op zoek naar een inspirerende ambitieuze koordirigent of koorcoach voor jouw koor of ensemble, een zangleraar om je stem en voordracht verder te ontwikkelen of zoek je een gedreven en creatief productieleider voor jouw concert of evenement dan ben je bij mij aan het juiste adres! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Lees verder voor een overzicht van de website en hoe je snel en efficiënt kunt navigeren naar de informatie die je zoekt .

 

Inhoud (klik om naar dit deel van de pagia te gaan)

Wat is er te vinden op de website?
Navigeren door de website
Zelf publiceren van artikelen

Wat is er te vinden op de website?

naar boven

Navigeren door de website

Navigeren via het menu of hyperlinks op een webpagina
Navigeren vanuit een artikel:
Navigeren vanuit een overzicht van artikelen:
Browservensters:

Navigeren via het menu of hyperlinks op een webpagina:

 • de menuknoppen in de menubalk bovenaan elke webpagina evenals de hyperlinks binnen een artikel openen een webpagina met óf een compleet artikel óf een overzicht met artikelen uit dezelfde categorie (artikelen met hetzelfde onderwerp)

naar boven

Navigeren vanuit een artikel:

 • een artikel wordt altijd op één webpagina getoond
 • rechts bovenaan elk artikel staat een knop om de webpagina af te drukken of de link van de webpagina naar iemand te e-mailen
 • eklk artikel behoort tot een categorie ("algemeen", "Allerzielencioncerten", etc.). Door op de categorienaam onder de titel van een artikel te klikken krijg je een overzicht te zien van alle artikelen in deze categorie.
 • onderaan de webpagina staan navigatieknoppen om naar het volgende of vorige artikel binnen de categorie van dit artikel te gaan 
 • sommige grotere artikelen bevatten een inhoudsopgave met links om direct naar een specifieke paragraaf te navigeren.
 • aan het eind van elk paragraaf staat een knop met de "naar boven" om terug naar het begin van het artikel te navigeren.

naar boven

Navigeren vanuit een overzicht van artikelen:

 • een overzicht bevat een lijst van artikeln van dezelfde categorie ("algemeen" of "Allerzielencioncerten". Het overzicht toont van het eerste artikel de titel en de introtekst (typisch de eerste alinea) en een "lees meer" knop. Daaronder volgt een lijst met alleen de titels van de overige artikelen.
 • door te klikken op de titel of de "lees meer" knop wordt het hele artikel geopend
 • een overzicht kan uit meerdere webpagina's bestaan met onderaan elke webpagina navigatieknoppen "vorige"en "volgende" om door het hele overzicht te bladeren

naar boven

Browservensters:

 • links naar pagina's binnen de website worden standaard in hetzelfde tabblad van de browser geopend
 • links naar een document, foto of een externe website verwijzen worden in een nieuw tabblad van de browser geopend. 
 • AV media worden afgespeeld in een mediaspeler in hetzelfde venster.

naar boven

Zelf publiceren van artikelen

Het is op dit moment nog niet mogelijk om als geregistreerd gebruiker zelf artikelen op de website te plaatsen. Heb je niettemin iets waarvan je vindt dat het nuttig en geschikt is voor deze website Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het dan door.

naar boven