profielgegevens

 

Door een gebruikersaccount aan te maken kun je je aanmelden op de website met je gebruikersnaam en wachtwoord en geniet je extra voordelen bij het gebruik van de website:

 

 Hoe maak ik een gebruikersaccount aan?

Heb je nog geen account dan dien je er eerst een aan te maken via het registratieformulier. Klik daarvoor op de "nog geen account?" optie onderaan de pagina van het aanmeldmenu). Je dient eerst een unieke gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. Vervolgens kun je allerlei andere persoonlijke gegevens invullen. Sommige gegevens zijn verplicht, maar de meeste zijn optioneel en kunnen leeg gelaten worden. Tezamen vormen al deze gegevens jouw profiel. Lees eerst onze privacy regels hoe wij omgaan met jouw profielgegevens. 

  • je gebruikersnaam dient uniek te zijn van alle andere gebruikers en onsderscheidt jou van alle andere gebruikers. Soms gebruiken mensen hun echte naam maar ook vaak een pseudoniem of "nick-name" om hun ware naam te verbergen. Is de door jou gekozen gebruikersnaam reeds in gebruik door een andere gebruiker geeft dat een foutmelding wanneer je je daarmee probeert te registreren. Kies dan een andere naam of voeg er een cijfercombinatie (bijv. "01" of je geboortejaar) aan toe om je gebruikersnaam alsnog uniek te maken.
  • Wachtwoorden zijn geheim. Iemand die de combinatie van jouw gebruikersnaam en wachtwoord kent kan door zich daarmee aan te melden toegang krijgen tot informatie die alleen voor jou bedoeld is of nog erger die informatie veranderen. Daarom dienen wachtwoorden aan bepaalde veiligheidseisen te voldoen omtrent het minimum, aantal trekens, het gebruik van hoofdletters, cijfers, en speciale tekens.etc. zodat jouw wachtwoord "moeilijk te raden is". Deze veiligheidseisen staan vermeld in het aanmeldmenu. Kies je een wachtwoord dat niet aan deze eisen voldoet geeft dat een foutboodschap wanneer je je daarmee probeert te registreren.
  • je kunt optioneel je geboortedatum opgeven in het registratieformulier. De instructie bij het invulveld hoe je de datum moet opgeven is echter foutief. Klik daarom op het kalender icoontje achter het invulveld om een datum te selecteren. 

Heb je eenmaal een account dan kun je vervolgens aanmelden met je gebruikersnaam en wachtwoord. In het hoofdmenu zie je na het aanmelden nu een nieuwe menu optie "mijn pagina's". Via deze menu optie heb je toegang tot alle pagina's die specifiek voor jou zijn.

Heb je al een account maar ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten klik dan op de daartoe bestemde opties "gebruikersnaam vergeten?" en "wachrwoord vergeten?" onder in het aanmeldmenu.

 Wat zijn de voordelen van een gebruikersaccount?

  • toegang tot persoonlijke informatie in het kader van onze diensten, zoals informatie en studiemateriaal met betrekking tot je zanglessen of je deelname aan de Allerzielenconcerten,.
  • toegang tot het Prikbord, de gratis on-line gids voor muzikanten en muziekliefhebbers, om jezelf te presenteren aan collega muzikanten en muziekliefhebers en om collega's te vinden.
  • toegang tot de artikelen in mijn blog "wist je dat" met informatieve, nuttige en grappige artikelen en nieuwtjes uit de wereld van de muziek.