de gouden gidsMet het Prikbord vind je (project)zangers of instrumentalisten voor je koor of ensemble, een (betaalbare) solist of begeleidingsorkest voor je concert, de docent voor je favoriete instrument, de zangdocent voor je koorleden of gewoon een "muziekmaatje" om samen concerten te bezoeken of muziek en infomatie uit te wisselen.

Het Prikbord is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruiikers van de website. Registreer je daarom vandaag nog als gebruiker en presenteer jezelf  op het Prikbord!

Inhoud

Wat is het Prikbord
Vootr wie is het Prikbord
Hoe werkt het Prikbord?
Prikbord privacy

Wat is het Prikbord?

Het Prikbord is het best te vergelijken met een on-line versie van de oude vertrouwde Gouden Gids maar dan specifiek voor muziekliefhebbers en muzikanten en zonder alle "toeters en bellen" van een Facebook® groep om te voorkomen dat je wordt bedolven onder een dagelijkse bulk van vaak irrelevante berichten en aankondigingen. Het Prikbord werkt ook zonder commerciele doelstelling en zonder advertenties van derden.

Het Prikbord kiest bewust voor een beperkte functionaliteit. Je kunt zelf geen berichten of aankondigingen plaatsen behalve je eigen Prikbord profiel met jouw muzikale achtergrond, activiteiten en interesses in een of meer van de Prikbord rubrieken. Daarnaast kun je per rubriek door de Prikbord profielen van andere gebruikers bladeren.

Hoe meer Prikbord gebruikers en hoe meer gegevens zij opnemen in hun Prikbord profiel, hoe groter het nut en de waarde van het Prikbord wordt voor zowel degenen die bepaalde personen of verenigingen zoeken als voor degenen die "gevonden" willen worden.

naar boven

Voor wie is het Prikbord?

Het Prikbord is bedoeld voor muziekliefhebbers en muzikanten in de ruimste zin van het woord: actief of passief, amateur of professioneel, uitvoerend of docent, individueel of vereniging (koor, orkest, band, etc).

Speciale doelgroep voor het Prikbord vormen de koorzangers, solisten en orkestmusici, afkomstig uit koren en orkesten, veelal uit de regio ZO Brabant, waarmee ik in het verleden heb gewerkt als dirigent, zangleraar of anderszins.

naar boven

Hoe werkt het Prikbord?

De onderstaande tabel geeft schematisch weer hoe het Prikbord werkt. Om het Prikbord te gebruiken moet je zijn aangemeld op de website.

  hoe werkt Prikbord?   gebruikers met een Prikbord profiel gebruikers zonder Prikbord profiel
aan- en afmelden 
  • afmelden: verwijderen van je Prikbord profiel uit alle rubrieken via je profielpagina
  • aanmelden: selecteren profielgegevens en Prikbord rubrieken voor je Prikbord profiel via je profielpagina
 jouw eigen Prikbord profiel
  •  nvt
Prikbord profiel van andere gebruikers
contact met eigenaar Prikbord profiel
  • via eventueel door de eigenaar zelf in zijn Prikbord profiel opgenomen Persoonlijke gegevens (zie voorbeeld).
  • indien door de eigenaar toegestaan: het sturen van een anonieme e--mail via het contactformulier op zijn Prikbord profiel (zie voorbeeld).
    • De e-mail wordt verstuurd naar het bij zijn registratie door de eigenaar opgegeven e-mail adres. Dit adres blijft verborgen voor de afzender.
    • De afzender moet een e-mail adres opgeven dat bij de ontvanger als afzenderadres wordt weergegeven om de mail te kunnen beantwoorden. Dit mag een ander dan het door de afzender bij zijn registratie opgegeven e-mail adres zijn.

 

naar boven

Het Prikbord en privacy

Wij behandelen de Prikbord profielen op het Prikbord conform ons privacy beleid.

naar boven