AZ 2021 Beethoven flyer

Ondanks de huidige stijging van het aantal Corona besmettingen verwachten we in september toch veilig te kunnen starten met repeteren zonder de 1,5m regel maar naar verwachting wel met verplichte toegangstest of vaccinatiebewijs. Ook gaan wij er vanuit dat de Allerzielenconcerten op 6 en 7 november gewoon door kunnen gaan.en we hopelijk een volle kerk met publiek veilig kunnen ontvangen.

Na de persconferentie van 26 augustus door het kabinet nemen we een definitief besluit.hoe we dit project gaan uitvoeren.

Er hebben zich inmiddekls al ca. 70 deelnemers aangemeld voor het projectkoor Lux Aeterna. Ook de solisten en het orkest hebben hun medewerking toegezegd. Kortom, alles staat in de startblokken!

Heb je ook zin om eindelijk weer eens samen in een echt koor te zingen nu dat weer mogelijk wordt? Je kunt je nog steeds aanmelden via het inschrijfformulier voor dit uitdagende project! 

Kijk op de projectflyer voor alle informatie en wie weet zie ik je dan in september op de eerste repetitie! De laatste mogelijkheid om een stemtest te doen is op zaterdag 21 augustus.

Op het programma voor de inmiddels 251ste verjaardag van Beethoven staat (klik om een opname te beluisteren):

koor+ orkest: Ludwig van Beethoven Mis in C. op. 86
koor+ orkest: Gottlob Benedict Bierey Kyrie (arrangement Adagio uit Mondschein sonate, op. 27/2).
koor + strijkers: Ludwig van Beethoven Elegischer Gesang. op. 118